Gastenboek Zwangerschapsyoga

Lees hier de reacties over de Zwangerschapsyoga van Yogaloose.

13 Responses to “Gastenboek Zwangerschapsyoga”

 • Elvira:

  Fijne ontspannende lessen. Leuke manier om na het einde van je zwangerschap toe te werken met een klein intiem groepje. Professionele begeleiding. Alles wat je niet kan, hoeft ook niet. Zal het zeker aanraden!

 • Danielle:

  Ik heb tijdens mijn zwangerschap én tijdens de bevalling veel gehad aan de ademhalingsoefeningen van de yoga-lessen van Loes!

 • Sabine:

  Heerlijk om een moment in de week even tot rust te komen. Even een momentje voor jezelf. Ik heb tijdens mijn bevalling heel veel gehad aan de ademhalingsoefeningen en manieren om te kunnen ontspannen.

 • Janske:

  Ik vond het erg lekker om even heel bewust met mezelf, mijn lijf en ons kindje te zijn, in alle rust. Soms was ik wat gespannen van een dag werken en dan kwam ik heel relaxed weer thuis. En het was ook erg leuk met de andere mama’s in spe. Fijn om wat ervaringen te delen.
  Tijdens de bevalling lukte het me redelijk te ontspannen tussen de inspanningen door.

 • Marloes:

  Tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik bij Loes de cursus zwangerschapsyoga gevolgd. Lekker om in een drukke week een momentje voor jezelf te hebben. En leuk om zo in contact te komen met anderen die rond dezelfde tijd een kindje verwachten. Loes is een ervaren docente die de lessen goed heeft voorbereid. Indien gewenst kun je de cursus uitbreiden met een aantal lessen samen met je partner.

 • Marleen:

  De lessen van Loes heb ik als zeer ontspannend en leerzaam ervaren. Je krijgt veel uitleg over de verschillende manieren van ademhalen tijdens de bevalling. Er was ook ruimte voor eigen inbreng waar je tegenaan liep of tegenop zag tijdens de bevalling. Ik kan het elke moeder aanraden!

 • Petra:

  Bij de eerste zwangerschap heb ik ergens anders yoga gevolgd. Hier heb ik met name geleerd welke ademhalingsoefeningen je allemaal kan toepassen. Van de lessen van Loes heb ik met name geleerd om je te leren ontspannen, ook bij pijn. Je bevalling gaat dan een stuk sneller en is minder pijnlijk. Ik heb er dus veel aan gehad! Loes, bedankt!

 • Sandy:

  Fijne zwangerschapscursus die ik iedere zwangere die de focus op ontspannen heeft kan aanraden. Combinatie van informatie over de zwangerschap en bevalling, gezelligheid met andere zwangeren en nuttige oefeningen voor tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik persoonlijk heb er veel aan gehad en zal het een volgende keer weer volgen.

 • Loes:

  Elke week een moment voor mezelf, waar m’n toen nog ongeboren zoontje ook van heeft kunnen genieten. Prettige oefeningen en ademhalingstechnieken, die zeker van pas zijn gekomen bij de bevalling die helemaal super is gegaan, een bevalling die ik elke hoogzwangere vrouw toewens! Zal de Yogalessen van Loes dan ook zeker wanneer mogelijk aanraden aan bekenden van me…Loes, dank je wel!

 • Marloes:

  Zwangerschapsyoga is de beste manier om je voor te bereiden op een situatie waar je je eigenlijk helemaal niet op voor kan bereiden. Yoga helpt mij, in het algemeen maar tijdens mijn zwangerschap/bevalling in het bijzonder, om mee te gaan met datgene wat er gebeurt: je niet te verzetten tegen pijn of onverwachte wendingen. Je leert tijdens de lessen van Loes je bewust te zijn van je ademhaling, te ontspannen en zodoende te vertrouwen op jezelf en je lichaam. Wat mij daarnaast ook erg heeft geholpen is het gebruik van de geboorteTens: dat gaf mij een zeker gevoel van controle over de weeen omdat ik de start en het eind van een wee ” bepaalde” . (en het gaf daarnaast een soort van massage van je onderrug.)

 • Emilie:

  Wat heb ik veel aan de zwangerschapsyoga bij Yogaloose gehad. Sowieso tijdens de cursus, heerlijk een wekelijks uurtje bezinning samen met mijn kindje. Tijdens de les voelde ik altijd een extra sterk contact met het kindje in mijn buik. Daarnaast gaf Loes in de lessen verl nuttige informatie over de zwangerschap en bevalling. Ook tijdens de partnerlessen hebben we veel opgestoken en plezier gehad. Mijn man vond het heel fijn om te leren waar hij mij kon helpen bij de bevalling en ik moet zeggen dat hij mile ook echt heel goed heeft kunnen bijstaan. De partnerlessen hebben hem zekerder gemaakt naar de bevalling toe.
  Tijdens de bevalling heb ik de weeën erg goed op kunnen vangen door de bij de yoga geleerde ademhalingstechnieken. De verloskundige zei dat ze de dames die zwangerschapsyoga hebben gedaan er altijd direct uithalen. Ze zijn een stuk rustiger, zekerder en kunnen de weeën beter opvangen. Ook Yogaloose wordt geprezen in het ziekenhuis! Ze hebben daar al zoveel goede ervaringen met cursisten van Loes!
  Kortom, zwangerschapsyoga bij Loes is een echte aanrader. Mocht ik ook nog nogmaals het geluk hebben zwanger te worden, dan meld ik me zeker weer!

  Bedankt Loes, je bent een kanjer met je rust, liefdevolle aandacht, ervaring en zeer goede kennis van zaken!

 • Kim vd Klundert:

  Volgens de verloskundige was duidelijk merkbaar dat ik zwangerschapsyoga had gehad. Ik had hier dan ook heel veel profijt van tijdens mijn bevalling. Nogmaals bedankt hiervoor.

 • Claudia:

  Tijdens de bevalling heb ik van de verpleegkundige complimenten gekregen, over hoe ontspannen ik bleef en hoe rustig ik de weeën weg pufte. Dit is zeker te danken aan de yogalessen die ik bij yogaloose heb gevolgd. Een ontspannen sfeer, nuttige informatie over zwangerschap en bevalling en wat je niet kan hoef je ook niet te doen. Kortom TOP! Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden.

  Loes, nogmaals bedankt!!!

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *