Gastenboek Hatha Yoga

Lees hier de reacties over de Hatha Yoga van Yogaloose.

11 Responses to “Gastenboek Hatha Yoga”

 • Suzanne:

  Super ontspannen en gezellige lessen in een sfeervolle ruimte, en met een luchtige ‘losse’ insteek, waardoor je zonder prestatiedruk (én met genoeg uitdaging) de houdingen leert kennen en jezelf kunt openen en ontspannen.

 • Harriet:

  Inspannen, ontspannen, sfeer, rust, op je gemak zijn, naar eigen kunnen, gezellig, welkom, uitdaging, begeleiding, ruimte, wierook, muziek, geel, ademhalen. Kortom: lessen om van (na)te genieten!

 • EricP.:

  Leerzame lessen om wat dichter bij lijf en hoofd te komen. Spannende oefeningen, adem halen, ontspannen en even niets hoeven. Loes leert het je op een prettige manier doen. Na afloop heb ik het gevoel helemaal uit het drukke gedoe te zijn geweest. Wat ik leer is ook praktisch. Yoga en meditatie krijgt steeds mee een plek in mijn dagelijkse leven dat zo aan kwaliteit wint. En daar is het toch vooral om te doen.

 • Een prettige combinatie van inspannen en ontspannen, dat is voor deze 65-jarige de yogales van Loes. Zonder druk of prestatiegerichtheid lukt het haar mij (zo goed mogelijk) een veelheid van oefeningen te laten doen, daarbij rekening houdend met de fysieke mogelijkheden. Ook meditatie krijgt aandacht, met oefeningen en advies, en op het eind is er de melodieuze stem van Loes, vergezeld van wierookgeur en zachte muziek, die je bijna in droomland doet belanden.

 • Yvonne (57 jaar):

  Ik voel me na een les altijd heerlijk. Loes heeft een prettige stem die niet mij afleid maar juist stimuleerd. Voor mij is dat bij yoga heel belangrijk. De oefeningen zijn prima te volgen en worden heel goed in stapjes uitgelegd en voorgedaan. Kortom, een tevreden cursist.

 • Freek:

  Kom vaak tot mezelf tijdens de yogalessen bij Loes. Kan de beslommeringen van alledag even laten voor wat ze zijn. Kom heerlijk tot rust. Ik vind dat er rondom en tijdens de lessen een leuke sfeer hangt waarin ruimte is voor gezelligheid.

 • Ik heb genoten van 2 blokken yoga en kom na de zomer zeker weer terug. Loes slaagt erin om elke les ook uitdagend te maken zodat je niet steeds dezelfde oefeningen doet. Ik vond het fijn om in mijn eigen tempo de yoga oefeningen uit te voeren en mijzelf uit te dagen. Resultaat; relaxed en soepel!

 • Deze ochtend in het Leypark kennis gemaakt met Hatha Yoga door Loes.

  Ik ben helemaal verkocht.

  Na eerder al ooit power-yoga te hebben geprobeerd, is dit duidelijk de vorm waar ik naar zocht. Leuk leuk leuk. De lessen staan alvast in mijn agenda. 🙂

 • Graag kom ik op de woensdag ochtend bij Loes.
  Voor een prima Yoga sfeer, vooral een moment voor mijzelf.
  Thuis is dat niet zo te creëren. Daar is altijd wat anders te doen. Loes is duidelijk, helder en met humor in welke houding we gaan staan en waar je op moet letten, wat je niet moet doen. Fysiek actief en uitdagend, naar je eigen kunnen.
  Voor mij is Loes een topper in de wereld van yoga docenten!

 • Eduardo:

  Heerlijk, woensdagavond, in het midden van de week ff het hoofd leegmaken. Ik, als marathonloper, heb extra baat bij yoga door de ademhalingsoefeningen en het rekken van de
  beenspieren. Het stukje meditatie is lekker ontspannend en krijg ik dus extra op de koop toe. Nogmaals, heerlijk.

 • Op maandag kijk ik de hele werkdag al uit naar de maandagavondlessen van Loes. Ik kom helemaal ontspannen en herboren uit de les! Ook mijn rug heeft er baat bij, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is goed.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *