Babymassage

De huid is één van de belangrijkste zintuigen en hieraan ervaren we dagelijks bijzondere sensaties. En misschien geldt dat voor baby’s nog wel meer dan voor volwassenen. Daarom is het voor baby’s ook zo fijn om huidcontact te hebben. Een liefdevolle aanraking door een vertrouwd persoon.

                                                                       

Al vanaf een week of 6 kun je beginnen je baby te masseren. Een middel dat je zeker eens moet proberen als je kind last heeft van darmkrampjes, niet goed slaapt of onrustig is, maar vooral ook een manier om op een hele rustige en prettige manier contact te maken met je kind.

Baby’s worden rustiger en slapen regelmatiger. Daarnaast wordt het gevoel van geborgenheid versterkt. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling van alle baby’s ten goede.

 

Leuk als vervolg op je zwangerschapscursus maar ook los te volgen.

Neem contact op om te kijken of er binnenkort een cursus start. Je kunt ook met twee of meer andere mama’s kijken of ik beschikbaar ben op het voor jullie gewenste tijdstip en dag.

Een individuele babymassage houdt het lekker rustig en ontspannen voor jou (en partner eventueel) en je kindje. Deze cursus kan ik bij je thuis verzorgen in drie of vier keer. Geschikt wanneer je baby nog erg klein is en/of gevoelig voor prikkels, en bij een kindje dat veel huilt.